INM organizeaza conferinte dedicate noilor coduri – penal si de procedura penala, cu intrebari inclusiv prin e-mail

 

Institutul National al Magistraturii anunta, in perioada 14 ianuarie – 1 aprilie, organizarea mai multor conferinte avand ca subiect noul Cod de procedura penala si a noului Cod penal, una dintre acestea desfasurandu-se la nivel international. Conferintele au loc in cadrul Proiectului romano-elvetian „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, urmand celor dedicate codurilor civil si de procedura civila.

Institutul National al MagistraturiiEvenimentele anuntate de institutie vor debuta in 14 ianuarie, la sediul INM, cu 4 conferinte nationale dedicate noului Cod de procedura penala, alte 4, care vor dezbate noul Cod penal, fiind stabilite a demara din martie. De asemenea, in perioada 24 – 26 februarie va avea loc conferinta internationala in materia Noului Cod penal si noului Cod de procedura penala.

Dezbaterile vor fi transmise on-line, in sistem e-streaming, pe pagina web a INM si vor fi consemnate in scris, inregistrate video si postate pe site-ul Institutului. „INM a decis sa puna la dispozitia magistratilor o adresa de email unde acestia pot transmite intrebari atat inainte de conferinte, cat si pe parcursul acestora. Formatorii vor raspunde acestor intrebari in cadrul conferintelor, in masura timpului disponibil”, au anuntat organizatorii.

In cadrul primului eveniment vor sustine discursuri si dezbateri directorul adjunct al INM, procurorul Marian Trusca, vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Gheorghe Muscalu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecator dr. Livia Doina Stanciu, precum si judecatorii din cadrul Tribunalului Bucuresti Claudia Jderu, dr. Mihail Udroiru si Amalia Andone Bontas, acestia din urma fiind detasati la alte institutii. Nicoleta Cristea, magistrati.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie