Decanul Facultatii de Drept din Constanta, va candida pentru functia de presedinte al Romaniei

 

Avocatul Gheorghe Dinu, fost candidat la Primaria Constanta, a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale din 2014, urmând ca pe 25 ianuarie, la Hotel Novotel din Bucuresti, sa aiba loc lansarea oficiala a candidaturii, potrivit cugetliber.ro.

gheorghe dinuAvocatul va candida din pozitia de independent, însa va fi sprijinit de ONG-ul Alianta Lege si Ordine, declarând ca a decis acest lucru dupa ce a primit numeroase emailuri prin care i se cerea sa intre în cursa pentru Cotroceni.

Gheorghe Dinu: ”Cu totul întâmplator sau se spune ca nimic nu este întâmplator, viata a facut ca eu sa îndeplinesc functii care la scara redusa au reprezentat toate responsabilitatile presedintelui României, respectiv, expert în criminalistica, ofiter de contraspionaj si investigatii economico-strategice cu finalitate antiterorista, si în prezent, avocat si profesor universitar, decan al Facultatii de Drept, specializat în Franta în justitie si administratie europeana. Astfel, pot afirma fara riscul de a gresi si fara a se interpreta drept lipsa de modestie, ca sunt singurul candidat independent la Presedintie si dintre cei anuntati de partide, care, din prima zi la Cotroceni, voi sti cum sa actionez, astfel ca institutiile statului sa functioneze pentru România, pentru români. Va asigur ca voi fi un presedinte drept, competent, ferm, autoritar, nesantajabil, darnic mai ales cu cei cu care soarta nu a fost suficient de darnica si voi supraveghea ca toate drepturile si libertatile omului sa fie respectate.”

Gheorghe Dinu este decan al Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Spiru Haret, Centrul Constanta. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie