Premierul Victor Ponta: Acciza pe carburanti se va aplica de la 1 aprilie

 

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica, într-o emisiune televizata, ca acciza pe carburanti ar ramâne sa se aplice de la 1 aprilie, aratând ca în caz contrar trebuie sa se renunte la ceva.

Victor Ponta4„Cred ca ramâne sa se aplice de la 1 aprilie pentru ca daca nu se aplica, atunci trebuie sa renuntam la ceva. Trebuie sa renuntam la reducerea CAS-urilor, care sunt pentru toti angajatii”, a spus Ponta, la Antena 3.

Întrebat daca se va reduce, totusi, CAS, premierul a declarat ca acest lucru se va face în conditiile în care va fi introdusa acciza pe carburanti si celelalte elemente prevazute în buget, asa cum a fost stabilit.

Ulterior, Victor Ponta si-a nuantat, însa, pozitia.

„La 1 iulie o sa vedem, daca avem încasari suplimentare din alte taxe, din taxele actuale vorbesc, dintr-o încasare mai buna, din combaterea evaziunii fiscale, din venituri suplimentare pentru ca merge economia mai bine decât ne asteptam. Daca avem încasari suplimentare, atunci nu mai trebuie sa… pur si simplu luam act si slava Domnului. Daca nu avem încasari suplimentare, în iulie, trebuie sa spunem: hai sa vedem (…) s-au economisit niste pe bani acolo sau dincolo sau în alta parte, dar asta se poate face doar în iulie”, a precizat primul ministru.(AS – autor: Catalin Alexandru, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie