Cererea de aparare a reputatiei profesionale, formulata de Sofica Dumitrascu, judecator al ICCJ, admisa de CSM

 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis joi, 9 ianuarie 2014, cererea de aparare a reputatiei profesionale formulata de Sofica Dumitrascu, judecator al Înaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat.

CSMAdmiterea cererii vine ca raspuns la analiza facuta de CSM cu privire la rezultatele verificarilor ce au fost efectuate de Serviciul de Inspectie pentru judecatori al Inspectiei Judiciare, în data de 19 noiembrie 2013, ca urmare a cererii depuse de Sofica Dumitrascu, judecator al Înaltei Curti de Casatie si Justitie, cu privire la apararea reputatiei profesionale. Cererea a fost înaintata Inspectiei Judiciare din cauza articolelor ce au aparut în mass-media audiovizuala, atât pe site-ul Lumea Justitiei cât si la emisiunile difuzate începând cu data de 12 august 2013 de catre posturile Antena 3, Realitatea TV si România TV, prin care s-au facut referiri la implicarea acesteia în asa-zisa activitate infractionala retinuta în sarcina judecatoarei Veronica Cîrstoiu.

Plenul CSM a apreciat ca afirmatiile vehiculate în mass-media dar si pe internet aduc atingere reputatiei profesionale a judecatoarei Sofica Dumitrascu. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie