Omul de afaceri Gigi Becali, nu a fost selectat printre detinutii de la Poarta Alba care vor munci la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi

 

Omul de afaceri Gigi Becali nu a fost selectat joi pentru a face parte din primul grup de detinuti de la Poarta Alba care vor munci la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, acesta având însa sanse sa fie selectat în urma viitoarelor întruniri ale comisiei de specialitate din cadrul penitenciarului care face respectivele selectii.

gigi becaliComisia pentru selectarea persoanelor private de libertate se va constitui saptamânal, în urma încheierii de contracte de prestari servicii atât cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi, cât si cu alti solicitanti de forta de munca, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvânt al penitenciarului din judetul Constanta, Gabriel Botezan.

Reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba si cei ai academiei lui Hagi au încheiat miercuri un contract de prestari servicii, contract pentru care angajatorul a facut o solicitare în acest sens la finalul anului trecut.

Directorul penitenciarului, Gelu Danut Dinca, a informat miercuri ca administratia institutiei pe care o reprezinta a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestari servicii, activitate care a fost finalizata în ziua mentionata.

„Obiectul contractului prevede ca penitenciarul sa asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestarii unor activitati lucrative în domeniul  întretinere terenuri sportive si cladiri, interior si exterior. În perioada urmatoare, comisia constituita la nivelul penitenciarului va selectiona persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a anuntat, printr-un comunicat remis presei, seful Penitenciarului Poarta Alba.

La sfârsitul lunii octombrie a anului trecut, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind încarcerat în regim semideschis.

Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani si sase luni de detentie.(AS – autor: Nona Jalba, editor: Karina Olteanu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie