Vouchere de pana la 25 de lei pentru bradul de Craciun

 

Mai multi retaileri de produse do-it-yourself (DIY) ofera anul acesta românilor posibilitatea de a recicla brazii pe care i-au împodobit de sarbatori. Pentru fiecare pom se primesc vouchere de pâna la 25 de lei.

Brazi-de-CraciunMai multi retailerii DIY sau chiar comercianti de mobilier ofera anul acesta românilor posibilitatea de a recicla brazii pe care îi împodobesc de Craciun, primind în schimb bani sau vouchere.

Astfel, retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin ofera clientilor posibilitatea de a returna bradul natural împodobit de Craciun în magazinul din soseaua Chitilei, în schimbul unui voucher în valoare de 25 de lei. Brazii pot fi adusi la magazinul Leroy Merlin în perioada 3-20 ianuarie 2014, iar voucherul poate fi folosit în perioada 3-31 ianuarie 2014. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, clientii trebuie sa cumpere pe persoana fizica cel mult trei brazi de la Leroy Merlin si sa aiba bonul în origonal. În cadrul magazinului din Chitila, un brad costa aproximativ 80 de lei.

Daca va duceti bradul la magazinul IKEA din Baneasa veti putea beneficia de un voucher în valoare de 20 de lei ce se poate folosi doar la IKEA. Oferta este valabila doar pentru posesorii cardului IKEA FAMILY care au cumparat un pom de Craciun de la punctul de vânzare din fata magazinului. Brazii pot fi adusi la magazin în intervalul 3 ianuarie – 31 ianuarie. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie