Unde poti petrece noaptea de Revelion 2013-2014 in strada?

 

În noaptea dintre ani, Capitala se transforma într-o scena enorma pe care vor concerta cele mai cunoscute vedete ale momentului. Zeci de mii de bucuresteni sunt asteptati sa petreaca în strada cu sampanie, voie buna si artificii.

petrecere revelion aer liberÎn cea mai stralucitoare noapte din an, distractia se muta în Piata Constitutiei din Capitala, acolo unde, în ultimii sase ani, zeci de mii de bucuresteni s-au adunat sa numere ultimele secunde din an.

Startul petrecerii organizate de Primaria Capitalei va fi dat, pe 31 decembrie, la ora 20.00, atunci când pe scena va urca trupa de percutionisti Barbarossa. Acestia vor prezenta în premiera un spectacol plin de suspans, care îmbina dansul si jongleriile cu torte aprinse. Atmosfera de petrecere va fi întretinuta si de trupa Mandinga, iar pâna la sfârsitul noptii bucurestenii care au ales sa petreaca Revelionul în strada vor lua parte la numeroase recitaluri live.

Pe scena vor concerta Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj, iar aproape de miezul noptii, What’s Up feat. DeMoga Music împreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally vor crea un moment artistic special, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti.

Bucurestenii vor pasi în 2014 într-o atmosfera efervescenta, amfitrionii serii fiind Smiley, CRBL, Alex Velea si Andreea Banica.

„SuperVelionul“, în Piata revolutiei

Un alt punct fierbinte de pe harta distractiei din strada în noaptea dintre ani va fi în Piata Revolutiei, acolo unde organizatorii „SuperVelionului“, PRO TV si PRO FM, au promis o noapte de neuitat. Concurentii de la „Vocea României“, Loredana, Cabron, Smiley, Sore, Voltaj si Mandinga vor fi prezenti la evenimentul prezentat, pentru al 17-lea an consecutiv, de DJ-ul George Vintila.

„Am deja o prietenie cu oamenii care se aduna în Piata Revolutiei si nu concep sa petrec altfel Revelionul decât acolo, pe scena, cântând“, a spus Smiley despre serbarea organizata de Pro TV si Pro FM pe care o anima George Vintila.

Spectacol în Parcul IOR

Parada urlatorilor va da startul unui spectacol inedit, începând cu ora 19.00, în Parcul IOR. Astfel, deschiderea show-ului va fi asigurata de Ceata lui Vurtejanu împreuna cu un grup de aproximativ 20 de copii îmbracati în costume populare, înarmati cu clopotei, buhai si alte instrumente traditionale.

De la 19.30, pe scena din parc vor urca artisti importanti ai momentului, precum Taxi, Bere Gratis, Puya, Mihai Margineanu, Proconsul, Anda Adam, Antonia, Vunk, Annes, Hara sau ROA. Reprezentantii Primariei Sectorului 3 spun ca la eveniment sunt asteptati în jur de 10.000 de oameni.

Vanghelionul, a 11-editie

Primarul Sectorului 5 nu se lasa mai prejos nici anul acesta, când va organiza cea de-a 11-a editie a Vanghelionului, în Pavilionul Central din Complexul Expozitional Romexpo. Biletele înca nu s-au pus în vânzare, însa edilul asigura ca pretul acestora nu va depasi 150 de lei. În paralel cu Vanghelionul de la Romexpo, si anul acesta va avea loc un concert gratuit în aer liber la intersectia strazii Sebastian cu Calea 13 Septembrie.

Revelion la Palat

Într-o extravaganta interbelica, inspirata de filmul „The Great Gatsby“, Revelionul este organizat la Palatul Parlamentului. Vor concerta Loredana si Horia Brenciu, iar cel mai ieftin bilet costa 225 de lei, si cel mai scump, 1.350 de lei.

Cort încalzit si meniu traditional, în sectorul 6

Pe 31 decembrie, si Primaria Sectorului 6 organizeaza, prin Centrul Cultural European, o petrecere pentru a marca noaptea dintre ani, la care sunt asteptate 1.700 de persoane. Evenimentul va avea loc într-un cort încalzit, special amenajat în spatele Patinoarului Drumul Taberei, pe strada Brasov nr. 21 A.

Distractia va începe de la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 150 de lei. Petrecaretii se vor putea bucura de produse 100% traditionale. Un meniu este alcatuit din pastrama de purcel, rosii cu vinete, sarmale cu mamaliguta, bacon, ceafa de porc marinata, piept de pui la gratar, cârnati proaspeti, cartofi cu rozmarin, salate de muraturi si tort dipomat.

De asemenea, de pe masa petrecaretilor nu vor lipsi nici sucurile, cafeaua, vinurile albe, vinurile rosii si sampania. Cei prezenti vor putea încinge ringul de dans pe ritmurile artistilor Daniel Lazar Band, Dinu Maxer, Pepe, Mandinga, Raoul, Ionut Dolanescu, Nelu Ploiesteanu, Datina, Alesis, Lavinia Goste si Marius Zorila.

La miezul noptii, bucurestenii prezenti la petrecere se vor putea bucura si de un foc de artificii impresionant care se va putea vedea si auzi în tot sectorul 6.

Cele 1.700 de bilete s-au pus în vânzare si pot fi achizitionate de la cortul amenajat la Piata Moghioros, în fiecare zi, între orele 12.00-18.00.

Oferta de la malul marii

Un Revelion ieftin la malul marii costa 160 lei. Pretul include petrecerea de Anul Nou, cu bufet suedez si bauturi la liber. „Daca îti aduci 10 prieteni, biletul tau este gratuit“, este discountul promis de Camelot Cafe-Club, cel mai nou local studentesc din Constanta.

La polul opus, cel mai scump Revelion este la Mamaia. La hotel Vega (5 stele), doua nopti costa pentru doua persoane 2.910 lei într-un apartament cu vedere la mare si 2.310 lei într-o camera dubla. Oferta include mic dejun, cina festiva de Revelion cu bar deschis, brunch pe 1 ianuarie, cina festiva pe 1 ianuarie.

La hotel Palm Beach (5 stele), trei nopti costa 3.000 lei la un duplex pentru 4 persoane, 2.500 lei la apartamentul prezidential pentru doua persoane sau 1.700 lei pentru o camera dubla pentru doua persoane. Oferta cuprinde mic dejun, prânz si cina, masa festiva de Anul Nou, o sticla de vin rose si bomboane, plus acces gratuit la facilitatile hotelului.

Hotel Iaki (4 stele) are pachet „all inclusive“ pentru patru nopti. Un apartament costa 4.820 lei pentru doua persoane, o camera dubla superioara – 4.660 lei, iar o camera dubla standard – 4.340 lei. Turistii de Revelion vor fi rasfatati cu tratamente SPA, petreceri în serile de 30 decembrie si pe 1 ianuarie, brunch pe 1 ianuarie, masa festiva de Anul Nou.

La Vila La Mer (3 stele) din Eforie, sejurul de doua nopti costa 798 lei pentru doua persoane. Se ofera cina festiva de Revelion, ciorba de potroace în dimineata de 1 ianuarie, cina traditionala în seara de 1 ianuarie si mic dejun pe 2 ianuarie.

În Vama Veche, hostelul Madera are tarife de 150 lei camera dubla/noapte si 200 lei camera tripla/noapte, cu baie, internet, tv, caldura. Salonul pentru petrecerea de Revelion se închiriaza cu 100 lei. (Sînziana Ionescu)

Cluj-Napoca: 700 de sticle de sampanie

Revelionul în aer liber din 2013 va fi organizat, pentru prima data, în Piata Unirii din Cluj-Napoca, si nu în Piata Avram Iancu ca în alti ani. Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca au fost pregatite 700 de sticle de sampanie pentru clujenii care vor alege sa-si petreaca noaptea dintre ani în strada.

Nu vor lipsi focurile de artificii si nici concertele în aer liber. Pe scena amplasata în Piata Unirii vor urca trupele Compact si Aia, dar si mai multi artisti si formatii de muzica populara.

Emil Boc mai spune ca tot ce înseamna cost al petrecerii de Revelion din centrul orasului se ridica la 12.000 de euro. Jumatate din suma este acoperita de primarie, iar restul, din sponsorizari. (Florina Pop)

Iasi: concerte la Palatul Culturii

Oficialii Primariei Iasi au facut publica lista artistilor care vor concerta în aer liber la Iasi în noaptea de Revelion. Municipalitatea a anuntat noua artisti sau formatii care vor concerta în aer liber la Iasi la petrecerea de Revelion organizata în fata Palatului Culturii: Ovidiu Lipan Tandarica & Stelu, Fanfara 10 Prajini, Bosquito, DJ Project & Adela Popescu, DJ Rynno& Silvia, DJ Sava, Raluka, Rosu si Negru si Adam Brass Orchestra.

Artistii vor încasa onorarii în valoare totala de 24.000 de euro. Alti 15.000 de euro vor fi cheltuiti pentru scena din fata Palatului Culturii, iar 20.000 de euro va costa focul de artificii care va dura 20 de minute. Concertul va începe la ora 20.00 si se va încheia la ora 1.30. (Cezar Padurariu)

Timisoara: Revelion de criza

În acest an, din cauza bugetului redus, edilii au anuntat un Revelion la care participa doar artisti locali. Astfel, marti, 31 decembrie, petrecerea va începe în Piata Victoriei, la ora 20.00, cu muzica ambientala, iar de la ora 21.00 urca pe scena Phaser. Urmeaza Silviu Pasca, cunoscut românilor dupa participarea la Vocea României, iar înainte de miezul noptii vor cânta Kamelia si George Hora. Nu putea lipsi discursul primarului, chiar înainte de trecerea în noul an, iar dupa focul de artificii atmosfera va fi întretinuta de DJ Optik si Adrian Eftimie. (Vali Silaghi). Cristina Raduta, adevarul.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie