Explozie intr-un imobil din Calarasi

 

O explozie s-a produs miercuri, într-un imobil din Calarasi, doua persoane fiind ranite grav, în timp ce alte trei au fost ranite usor, iar circa 10 apartamente au fost afectate în urma exploziei, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvânt al ISU Calarasi, Stefan Ovidiu Tataranu.

Pompieri in actiune„Detasamentul de Pompieri Calarasi intervine cu patru autospeciale cu apa si spuma, iar la fata locului se afla si un echipaj SMURD. Este vorba de o explozie la un apartament aflat la etajul 1 al unui bloc cu patru etaje. Au fost afectate alte 8-9 apartamente aflate la parterul blocului si la etajele 1 si 2”, a spus Tataranu.
El a mai aratat ca toate persoanele care locuiesc la acea scara a blocului au fost evacuate, iar ranitii au fost transportati la spital cu ambulanta, cei mai grav afectati suferind de politraumatisme.
Explozia s-a produs în jurul orei 18,00 si nu a fost urmata de incendiu. Blocul se afla pe str. Bucuresti din Calarasi. (AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie