Directorul CNADNR sustine ca autostrada Sibiu-Pitesti se va face incepand din 2017-2018

 

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a afirmat, joi, în judetul Alba, ca autostrada Sibiu-Pitesti se va face începând din 2017-2018, urmând sa fie refacut mai întâi studiul de fezabilitate.

autostrada Sebes - Turda‘Sibiu-Pitesti se va face. Întâi se va face Studiul de Fezabilitate, dupa aceea se va face autostrada. Studiul de fezabilitate se va reface deoarece fostul studiu de Ffezabilitate nu a corespuns pretentiilor Uniunii Europene. (…). Urmeaza sa finalizam studiul de fezabilitate undeva în jurul anului 2017. (…). Costurile sunt foarte mari, dar se va face’, a declarat directorul general al CNADNR.

El a spus ca constructia propriu – zisa va începe dupa terminarea Studiului de Fezabilitate, undeva în 2017-2018. ‘Daca la început de an (2017 n.r.) finalizam studiul de sezabilitate, în acelasi an se declanseaza procedura de achizitie publica pentru constructor’, a mentionat reprezentantul CNADNR.

Narcis Neaga, care a participat joi la inaugurarea unor tronsoane ale autostrazii Orastie-Sibiu, a anuntat ca luni, 23 decembrie, va fi inaugurat si un sector din autostrada Lugoj-Deva. capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie