Fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu, candideaza la alegerile prezidentiale

 

Consiliul National Extraordinar al Fortei Civice l-a desemnat, sâmbata, pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu drept candidat al formatiunii la functia de presedinte al României.

Mihai Razvan UngureanuEvenimentul a avut loc la Parlamentului, fiind prezenti, printre altii, europarlamentarul Cristian Preda, presedintele PMP, Eugen Tomac, presedinte Partidul Ecologist Român, Danut Pop, vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru si Károly Borbély, din partea UDMR, care si-au exprimat sustinerea pentru candidatura lui Mihai-Razvan Ungureanu la functia de presedinte al României.

„Nu-mi este usor sa primesc aceasta responsabilitate, însa alaturi de partidul Forta Civica si celelalte formatiuni politice care ne sunt alaturi, aceasta sarcina devine una usoara. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Am stiut de la bun început ce înseamna sa cladesti un partid alaturi de alti oameni. Aceasta responsabilitate a mea este deopotriva a colegilor mei de partid. Cred ca un candidat la functia prezidentiala se construieste si se câstiga pe votul majoritatii absolute a cetatenilor onesti”, a spus Ungureanu.

Presedintele FC a multumit întregului partid pentru munca depusa în decurs de un an.

„A fost un an care a pus la grea încercare taria noastra. Partidul nostru începe sa însemne enorm pe scena politica româneasca. Va reamintesc însa ca nu a existat nimic în istorie care sa fi fost facut fara luari de decizii importante. Istoria îi tine minte doar pe cei curajosi si demni. Reprezentam viitorul si schimbarea se aseaza în efortul nostru”, a sustinut Mihai-Razvan Ungureanu în fata membrilor FC prezenti la Consiliul National. Cristian Fierbinteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie