Numarul posturilor de notar public pentru concursul de intrare in profesie din anul 2013, a fost actualizat de Ministerul Justitiei

 

In Monitorul Oficial nr. 765 din 9 decembrie 2013 a fost publicat Ordinul nr. 3691/C/2013 al ministrului Justitiei privind actualizarea numarului posturilor de notar public destinate persoanelor care au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica si care vor promova concursul de dobandire a calitatii de notar public in anul 2013.

ministerul justitieiIn cadrul actului normativ se arata:

Numarul de 2.518 posturi de notar public, din care 2.353 de notari publici in functie, 83 de notari publici suspendati si 82 de posturi destinate examenului de definitivat pentru anul 2013, se actualizeaza cu 4 posturi de notar public destinate persoanelor care au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica si care vor promova concursul de dobandire a calitatii de notar public in anul 2013.

Posturile de notar public destinate persoanelor care au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica si care vor promova concursul de dobandire a calitatii de notar public in anul 2013 sunt prevazute in anexele intocmite pentru fiecare camera a notarilor publici.

Serviciul profesii juridice conexe si Uniunea nationala a Notarilor Publici vor duce la indeplinire dispozitiile prezentului ordin. Un exemplar al ordinului se comunica Uniunii Nationale a Notarilor Publici. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie