Compania Uni-Asia Group Holding vrea sa faca cel mai mare hotel din Poiana Brasov

 

Compania Uni-Asia Group Holding, care a preluat de la familia lui Dan Fischer proiectul imobiliar Silver Mountain din Poiana Brasov, are în plan constructia unui hotel, desi societatea INR Management Real Estate se afla în insolventa.

proiectul imobiliar Silver MountainAlte 110 apartamente au fost amenajate si mobilate în proiectul Silver Mountain din Poiana Brasov, aflat în insolventa din vara acestui an. Totodata, se va deschide si restaurantul Everest si clubul de noapte Ice.

„Numai investitia în amenajarea si mobiliarea celor 110 apartamente, a restaurantului si a clubului se ridica la peste doua milioane de euro. Valoarea totala a proiectului imobiliar, care include 220 de apartamente, depaseste în prezent 80 de milioane de euro”, a declarat Remus Borza, practicianul coordonator de la EuroInsol, societatea care se ocupa de reorganizarea companiei.

Pentru anul viitor s-a anuntat constructia unui hotel cu înca 600 locuri de cazare, dar si extinderea serviciilor SPA.

Compania INR Management Real Estate a demarat în 2008 constructia celui mai mare proiect imobiliar din România, estimat la peste 300 de milioane de euro. Dupa moartea de anul trecut a principalului actionar, Dan Fisher, societatea a facut obiectul mai multor încercari de executare silita din partea creditorilor BCR si DITL Brasov. La momentul deschiderii procedurii, societatea înregistra datorii de aproximativ 380 milioane lei.  Andrada Ghira, economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie