Premierul Victor Ponta considera ca institutiile anticoruptie din Romania si-au facut treaba foarte bine

 

Premierul Victor Ponta a laudat miercuri seara la Euronews institutiile anticoruptie din România, apreciind ca acestea au avut „rezultate impresionante”.

victor ponta4„România a implementat din 2007 toate institutiile cu care Comisia UE ne-a ajutat si rezultatele au fost absolut impresionante, pentru ca multi politicieni, persoane publice au fost sanctionate, avem institutii laudate, deci, as spune ca nu este mai multa sau mai putina coruptie decât limita europeana si ar trebui sa luptam împotriva ei si sa facem totul mai transparent. (…) Institutia anticoruptie si-a facut treaba foarte bine, a investigat pe aproape toata lumea”, a declarat Victor Ponta.

În acelasi context, premierul a adaugat ca nu problema coruptiei este motivul amânarii aderarii României la spatiul Schengen.

„Acestea sunt doar pretexte pentru politici interne, fara a jigni pe cineva, faptul ca România si Bulgaria ar trebui sa astepte. Avem granite foarte sigure, împotriva tuturor rapoartelor si am îndeplinit toate criteriile impuse de Uniune. Când vine momentul deciziei, mereu exista alegeri interne în una dintre tari, mereu exista motive de amânare. (…) Mai devreme sau mai târziu vom ajunge acolo”, a afirmat Victor Ponta.(AS – autor : Doroteea Purcarea, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie