E oficial: 27 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 vor fi zile libere

 

Guvernul a aprobat în sedinta de miercuri ca va da doua zile libere, în plus, bugetarilor cu ocazia sarbatorilor de iarna, potrivit România TV.

calendarAvând în vedere ca zilele de 27 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 pica vineri, imediat dupa zilele libere legale de 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie, bugetarii vor primi liber în cele doua zile pentru a putea beneficia de o vacanta prelungita. Bugetarii vor recupera zilele de munca, în luna ianuarie.

Si anul 2014 le va aduce românilor câteva zile libere în plus fata de 2013.  Potrivit Codului Muncii, românii au liber si în prima si a doua zi de Paste, dar si de 1 mai. În 2014 Pastele a fost stabilit pentru data de 20 aprilie. Românii vor avea liber si luni, 21 aprilie.

Nici nu se întorc bine la treaba, ca angajatii intra iar în vacanta. 1 mai 2014 pica joi si de obicei multi îsi vor lua sau vor primi liber si vineri pentru o minivacanta de patru zile.

Tot potrivit Codului muncii, prima si a doua zi de Rusalii sunt considerate zile de sarbatoare legale si foarte multi români primesc liber de la angajatori. În 2014, Rusaliile sunt celebrate în zilele de 8 – 9 iunie.

Zi libera legala este si 15 august când este ortodosii si catolicii celebreaza Adormirea Maicii Domnului, înca un prilej de weekend prelungit caci 15 august pica într-o vineri. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie