Revelion gratuit pentru bucuresteni

 

Primaria Sectorului 3 organizeaza, gratuit, petrecere de Revelion pentru bucuresteni. Lista celor ce pot participa la eveniment nu a fost înca facuta sustine administratia locala, motiv din care unii consilieri locali au cerut explicatii primarului Robert Negoita. La Revelion pot participa pâna la 2.000 de persoane.

Revelion in stradaConsiliul Local Sector 3 a avizat favorabil un proiect de hotarâre care prevede „oportunitatea si necesitatea” organizarii în Sectorul 3 a evenimentului „Revelionul Solidaritatii”.

Evenimentul urmeaza sa aiba loc în Sala Apollo, situata în Bd. Energeticienilor nr.5, în ziua de 31 decembrie 2013, în intervalul orar 21.00-03.00. Potrivit b365.ro, la Revelionul organizat gratuit de administratia locala sunt asteptate 1.500-2.000 de persoane.

„Nu am facut o lista restrictiva. Nu putem impune cuiva sa participe la evenimentele organizate de Primaria Sector 3. Noi o sa facem o lista în functie de cererile oamenilor si le trimitem invitatii. Domnule consilier, puteti face si dumneavoastra o lista cu cine vreti sa participe. Si, daca doriti, puteti participa si dumneavoastra”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Pentru organizarea Revelionului Solidaritatii, administratia locala a estimat ca va cheltui pâna la 558.000 lei (125.000 euro), suma fiind acoperita din bugetul DGASPC Sector 3, subcapitolul „Alte cheltuieli în domeniul asigurarilor si asistentei sociale”.

Suma de 558.000 de lei pe care o bugeteaza administratia locala pentru organizarea Revelionului pentru 1.500-2.000 de persoane include costurile de servire a mesei în sistem de catering, aranjamentul festiv al salii Apollo si serviciile de paza. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie