Cursele companiei aeriene Tarom pe ruta Bucuresti-Bejing vor fi reluate

 

Cursele companiei aeriene Tarom pe ruta Bucuresti-Bejing vor fi reluate într-o prima faza cu doua curse pe saptamâna, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, în deschiderea sedintei de Guvern, în completare la anuntul premierului pe acest subiect.

tarom„Am primit de la dumneavoastra nota de informare privind redeschiderea liniei aeriene Tarom Bucuresti-Beijing. Am vazut ca sunt si probleme logistice, dar sunt convins ca va fi un semn extrem de bine primit. Si daca tot avem aceasta relatie noua cu oameni de afaceri, cu schimburi culturale, o linie directa a Tarom, care, din pacate, a încetat în 2003, ar fi un semn extraordinar si un ajutor extraordinar si o sa va rog sa sprijiniti conducerea Tarom pentru realizarea proiectului”, a declarat premierul Ponta.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a precizat ca au avut loc, deja, discutii cu conducerea companiei si ca pentru început „este posibil sa se redeschida linia Beijing-Bucuresti cu doua zboruri pe saptamâna”.

Premierului Ponta a spus, în replica: „Foarte bune, pentru început si sunt convins ca se vor dovedi si economic sustenabile”.(A – autor: Daniel Florea, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie