Corneliu Vadim Tudor ramane presedinte PRM. Tribunalul Bucuresti a respins cererea de modificare a statutului partidului

 

Corneliu Vadim Tudor ramâne presedinte al Partidului România Mare, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins joi cererea de modificare a statutului partidului în urma Consiliului Extraordinar al formatiunii de la Bucuresti din 15 iunie, când s-a decis demiterea întregii conduceri.

corneliu vadim tudor„Respinge cererea de înregistrare a modificarilor solicitate în baza procesului verbal al Plenarei Consiliului National din 15.06.2013, cu privire la statut si la organele de conducere ale Partidului România Mare, formulata de Partidul România Mare prin reprezentant Ioan Bâldea, ca neîntemeiata”, se arata în decizia instantei, hotarâre care poate fi atacata cu apel.

Solutia instantei nu face însa referire si la deciziile luate de Congresul PRM de la Alba Iulia din 27 iulie, când Vadim Tudor a fost exclus din partid si înlocuit cu Gheorghe Funar în functia de presedinte al partidului.

Pe 15 iunie, un Consiliu Extraordinar al formatiunii, reunit la Bucuresti, a decis demiterea întregii conduceri a partidului si convocarea unui congres extraordinar.

La acel consiliu au fost numite noi foruri de conducere, interimare, mai putin presedintele interimar, presedintele executiv si secretarul general. Totodata, Dumitru Badea (PRM Neamt), Gheorghe Funar (PRM Cluj) si Ioan Bâldea (PRM Bucuresti) au fost desemnati sa se ocupe de coordonarea si pregatirea Congresului National al PRM, din 27 iulie de la Alba Iulia.

Congresul de la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegati, a hotarât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea lui Gheorghe Funar în functia de presedinte.

Modificarile aduse statutului partidului si alegerea noii conduceri au fost contestate în instanta de Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor a calificat acest congres ca fiind ilegal, „bazat pe acte false”, si a sustinut ca nu poate fi exclus din partid pentru ca PRM e brand înscris la OSIM pe numele sau.(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie