Examenul pentru numirea in functii de conducere a magistratilor. Decizie CSM

 

Sectia pentru judecatori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarât în sedinta de marti, 26 noiembrie 2013, întocmirea de catre directia de specialitate din cadrul CSM a unei analize, pe ultimii 6 ani, a rezultatelor obtinute de catre judecatori si procurori cu ocazia sustinerii probelor respective, din cadrul concursurilor sau examenelor pentru numirea în functii de conducere a judecatorilor si procurorilor, desfasurate pe parcursul perioadei mentionate. Decizia a fost luata în urma analizei rezultatelor obtinute de catre magistrati la proba pentru sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care candideaza, luând act si de memoriile formulate de catre unii dintre candidati.

csmTotodata, în ceea ce priveste concursul sau examenul pentru numirea în functii de conducere a judecatorilor si procurorilor la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si la parchetele de pe lânga acestea, organizat în perioada 13 septembrie – 4 decembrie 2013, Sectia a solicitat transmiterea catre comisia de specialitate din cadrul CSM, a înregistrarii interviurilor din cadrul probei pentru sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care candideaza, precum si a borderorurilor.

De asemenea, Sectia pentru judecatori a apreciat ca fiind necesara invitarea reprezentantilor Institutului National al Magistraturii la sedinta comisiei de specialitate, cu ocazia discutarii notei întocmite de catre directia de specialitate. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie