Propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale vor fi dicutate in sedinta CSAT

 

Membrii CSAT se reunesc, marti, la Palatul Cotroceni, în sedinta, potrivit programului anuntat, luni seara, de Presedintie. Potrivit anuntul Presedintiei, sedinta va începe la ora 15.00.

csatCSAT va discuta, marti, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii în domeniul securitatii nationale, informeaza Presedintia.

„O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), condusa de presedintele României, domnul Traian Basescu, va avea loc marti, 26 noiembrie a.c., începând cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla propunerile de buget ale institutiilor cu atributii în domeniul securitatii nationale. Pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala”, se arata într-un comunicat al Presedintiei remis, luni seara, agentiei MEDIAFAX.

Presedintele îndeplineste functia de presedinte al CSAT, iar primul-ministru pe cea de vicepresedinte al Consiliului. Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sunt: ministrul apararii nationale, ministrul de interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justitiei, ministrul industriei si resurselor, ministrul finantelor publice, directorul Serviciului Român de Informatii, directorul Serviciului de Informatii Externe, seful Statului Major General si consilierul prezidential pentru securitate nationala. Secretarul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii este numit de Presedintele României si are rang de consilier de stat în cadrul Administratiei Prezidentiale.

Sedinta CSAT, convocata de Basescu în perioada în care Ponta are pregatite întâlniri cu premieri

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) convocata de catre presedintele Traian Basescu este programata la o ora la care premierul Victor Ponta are pregatite, din timp, întrevederi cu mai multi prim-ministri, veniti la Bucuresti pentru reuniunea China-Europa Centrala si de Est.

Astfel, marti, în intervalul orar 14.15-14.45, Ponta are programata o întâlnire bilaterala cu omologul polonez, iar de la ora 15.00, când va începe sedinta CSAT, Ponta ar trebui sa se întâlneasca cu prim-ministrul slovac.

În continuare, tot marti, premierul Ponta are programate întrevederi cu prim-ministrii din Cehia, Albania si Slovenia. Cristian Fierbinteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie