Procurorii Lucian Papici, Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost numiti in functii de sef serviciu in cadrul DNA

 

Sectia pentru procurori a CSM a hotarât miercuri numirea procurorilor Lucian Papici, Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga în functii de sef serviciu în cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – nivel central.

csmPotrivit site-ului CSM, Lucian Papici a fost numit în functia de procuror sef al Serviciului pentru efectuarea urmarii penale în cauze de coruptie din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei a DNA, nivel central, pe o perioada de 3 ani, iar Doru Tulus – în functia de sef al Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale în cauze privind infractiuni asimilate sau în legatura directa cu infractiunile de coruptie din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie a DNA, nivel central, tot pentru 3 ani.

Totodata, CSM a hotarât numirea Mihaelei Moraru Iorga în functia de procuror sef al Serviciului de combatere a
macrocriminalitatii economico-financiare din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie a DNA, nivel central, pe o perioada de 3 ani.

Propunerile pentru aceste functii au avut în vedere faptul ca cei trei procurori au experienta profesionala, au desfasurat activitati timp de mai multi ani în Directia Nationala Anticoruptie si au instrumentat dosare complexe, potrivit DNA.

Lucian Papici si Doru Tulus au condus timp de doua mandate Sectia de combatere a coruptiei si, respectiv, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, unde a lucrat timp de mai multi ani si Mihaela Moraru Iorga.

Procurorii sunt numiti în aceste functii, potrivit legii, de CSM la propunerea sefului DNA. AGERPRES/(AS – autor: Madalina Cochinescu, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie