Inspectorii ANAF vor audia romanii suspectati ca nu si-au declarat averile

 

Inspectorii fiscali vor trimite citatii românilor suspectati ca au venituri nedeclarate, potrivit unui ordin al presedintelui ANAF, informeaza România TV. Acestia vor trebui sa se prezinte la sediul Fiscului la data si ora la care vor fi programati. În plus, sunt obligati sa puna la dispozitia institutiei toate documentele cerute.

anaf1Inspectorii de la ANAF vor întocmi o lista cu românii suspectati ca au venituri nedeclarate, iar la domiciliul acestor persoane va fi trimisa o citatie. În urma citatiei, cei care nu si-au declarat toate veniturile, trebuie sa puna la dispozitia inspectorilor ANAF toate documentele care li s-au cerut si, în plus, la o data si o ora stabilite de inspectorii ANAF trebuie sa se prezinte la audieri. În cazul in care nu se pot prezenta, trebuie sa anunte acest lucru din timp.

Daca la sfârsitul verificarilor se dovedeste ca inspectorii ANAF au avut dreptate si ca exista averi nedeclarate, suspectii vor plati impozitul aferent acestor venituri, dar si penalitati. Iulian Tudor, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie