Ziarul Financiar sarbatoreste, 15 ani de la lansare

 

Ziarul Financiar sarbatoreste, în luna noiembrie, 15 ani de la lansare, în care si-a consolidat pozitia de lider pe segmentul de business si, dincolo de asta, a reusit sa devina mai mult decât un cotidian de business, a reusit sa devina o voce.

ziarul financiarCu ocazia aniversarii a 15 ani, Ziarul Financiar va aparea luni, 18 noiembrie într-o editie speciala, de 52 de pagini. Redactorii Ziarului Financiar le-au pregatit cititorilor o retrospectiva a economiei, marcând evenimentele importante ce au avut loc si au influentat mediul de business al României în cei 15 ani de la înfiintarea publicatiei. Totodata, în paginile editiei aniversare, cei mai de seama reprezentanti ai mediului de afaceri vorbesc despre importanta rolului Ziarului Financiar pentru business-ul românesc.

Astfel, luni 18 noiembrie, Ziarul Financiar începe seria evenimentelor aniversare cu „Deschiderea Oficiala a Sedintei de Tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB)”, la sediul BVB, de la ora 09.30. La eveniment vor participa, alaturi de redactia ZF, cei mai de seama reprezentanti ai Bursei de Valori, ai fondurilor mutuale, ai pensiilor private si ai asociatiilor de investitori.

Ludwik Sobolewski – directorul general al Bursei de Valori Bucuresti va da startul discutiilor, fiind urmat de Lucian Anghel – presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Dan-Radu Rusanu – presedintele ASF si Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor. În încheiere, Cristian Hostiuc, directorul editorial ZF, va puncta ce reprezinta Ziarul Financiar la 15 ani de la lansare în randul jucatorilor de pe piata de capital.

Începând cu ora 11.30, aniversarea Ziarului Financiar se muta de la comunitatea pietei de capital la comunitatea bancherilor, la Banca Nationala a României, pentru o conferinta cu tema „15 ani de la lansarea Ziarului Financiar. România 1998, România 2013, România 2028”. Evenimentul va fi deschis de viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu si directorul editorial al Ziarului Financiar, Cristian Hostiuc.

Redactorul sef al Ziarului Financiar, Sorin Pîslaru, va prezenta „Raportul ZF asupra economiei Românesti”, care va constitui baza de discutie pentru invitatii evenimentului: Misu Negritoiu – Chairman ING Bank, Daniel Daianu – prim-vicepresedinte ASF, Ilie Serbanescu – analist financiar, Sergiu Oprescu – presedinte Alpha Bank, Tomas Spurny – presedinte executiv BCR, Vasile Iuga – Country Managing Partner PwC, Dan Bulucea – Country Manager Google Romania, Florin Talpes – CEO Bitdefender, Dan Sucu – fondator Mobexpert, Jean Francois Fallacher – CEO Orange Romania, Lucian Albu – directorul Institutului de Prognoza Economica, Academia Româna, Theodor Alexandrescu – presedinte Metropolitan Life si Adrian Mihai – fondator Fan Courier.

La finalul evenimentului participantii vor face previziuni ale principalilor indicatori economici pentru urmatorii 15 ani, care vor fi depozitate într-un seif al Bancii Nationale.

De-a lungul celor 15 ani, Ziarul Financiar a fost aproape de cei mai importanti oameni ai mediului de afaceri, de cei mai mari jucatori din economie, de cei care formeaza comunitatea de business din România. Nu doar a scris despre oamenii care conteaza, dar a si trait schimbarile aduse sau traite de ei. A fost în acelasi timp un martor al evolutiei mentalitatilor clasei manageriale si a antreprenorilor. A surprins în fiecare moment tendintele si schimbarea exigentelor si valorilor la nivel national. Asa a reusit sa îsi revendice pozitia de cel mai puternic ziar de business din România.

Lansat în 1998, Ziarul Financiar aparea în editie print, cu 50 de stiri de business. Acum, în 2013, Ziarul Financiar scrie zilnic peste 200 de stiri de business care sunt distribuite catre cititorii sai prin multiple canale: print, zf.ro, ZFCorporate.ro, ZFEnglish.com, live.zf.ro (emisiunea TV online de business), versiune de mobil, aplicatii de tableta si de mobil pentru Android si iOS, newslettere, Facebook, Twitter. mediafax.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie