Grupul Jumbo a deschis fara fast, un magazin in Bucuresti

 

Grupul elen Jumbo, care opereaza în regiune o retea cu peste 60 de hiper­marketuri cu ar­ti­cole pentru copii, si-a facut la sfârsitul saptamânii trecute intrarea în Bucuresti extrem de discret, precum un cal troian, fara o inaugurare oficiala, site în limba româna sau vreo informare oficiala catre presa.

jumbo logo magazin jucariiGrecii au deschis pe bulevardul Pallady din estul Capitalei un magazin cu o suprafata de 14.000 de metri patrati la trei saptamâni de la inaugurarea unei unitati în Timisoara, în fostul hiper­mar­ket Real din nordul orasului, România fiind cea de-a patra tara în care grupul este prezent.

„Deocamdata este prea devreme pentru a oferi informatii cu privire la activitatea din România“, afirma Ama­lia Karamitsoli, reprezentantul pentru re­latia cu investitorii a companiei Jumbo.

„Am deschis sâmbata, iar rezul­tatele au fost conform asteptarilor“, a fost declaratia facuta de Igor Husos, directorul magazinului din Pallady în cadrul caruia lucreaza în jur de 80 de angajati. Madalina Misaila, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie