CNA a modificat Procedura de prelungire a valabilitatii licentei audiovizuale

 

In Monitorul Oficial nr. 693 din 13 noiembrie 2013 a fost publicata Decizia nr. 614/2013 a Consiliului National al Audiovizualului pentru modificarea si completarea Deciziei Consiliului National al Audiovizualului nr. 277/2013 privind procedura de acordare, de modificare, de prelungire a valabilitatii si de cedare a licentei si a deciziei de autorizare audiovizuala, cu exceptia celor pentru difuzare in sistem digital terestru, precum si conditiile privind difuzarea de programe locale, retransmiterea sau preluarea de programe ale altor radiodifuzori.

cnaIn cadrul actului normativ se arata:

In cazul in care dosarul de solicitare este incomplet sau prezinta documente intr-o forma inadecvata, Biroul licente autorizari va cere solicitantului completarea dosarului, comunicandu-i ce documente sunt necesare pentru aceasta, conditiile in care trebuie depuse si termenul de completare. Indeplinirea conditiilor privind documentele necesare si termenele de depunere se certifica solicitantului de Biroul licente autorizari.

Cererea este respinsa in situatia neindeplinirii termenelor de depunere sau de completare a documentelor si a conditiilor in care trebuie depuse documentele ce insotesc cererea, indicate de Biroul licente autorizari.

Cererea de prelungire, se depune la CNA cu cel putin 60 de zile inainte de expirarea duratei de valabilitate a licentei.

Consiliul va decide asupra prelungirii valabilitatii licentei audiovizuale, cu cel putin 10 zile lucratoare inainte de expirarea duratei de valabilitate a acesteia, tinand cont de criteriile prevazute la art. 8 si 9, dupa caz.

In cazul in care dosarul de solicitare este incomplet sau prezinta documente intr-o forma inadecvata, Biroul licente autorizari va cere solicitantului completarea dosarului, comunicandu-i acestuia documentele necesare pentru aceasta, precum si conditiile in care acestea trebuie prezentate.

Completarea dosarului in conditiile precizate de Biroul licente autorizari nu se poate face mai tarziu de 15 zile inainte de expirarea duratei de valabilitate a licentei. Indeplinirea conditiilor privind documentele necesare prelungirii licentei si termenele de depunere se certifica solicitantului de Biroul licente autorizari.

Cererea de prelungire a duratei de valabilitate a licentei este respinsa in situatia neindeplinirii termenelor de depunere sau de completare a documentelor si a conditiilor in care trebuie depuse documentele ce insotesc cererea, indicate de Biroul licente autorizari. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie