Targul de turism al Romaniei se va desfasura in perioada 14 – 17 noiembrie

 

Presedinta Asociatiei Litoral – Delta Dunarii (ALDD), Corina Martin, a anuntat, miercuri, lansarea unor pachete turistice cu reduceri de pâna la 50% pentru vacanta de vara 2014 pe litoralul românesc, ofertele fiind valabile pâna la sfârsitul acestui an.

targ de turismPachetele turistice speciale pentru vara 2014 vor fi lansate la editia de toamna a Târgului de turism al României, care se va desfasura în perioada 14 – 17 noiembrie la Romexpo, a informat Corina Martin printr-un comunicat transmis AGERPRES.

„Se vor lansa pachete turistice de tip ‘Turbo Early Booking’ (program cu reduceri speciale valabile doar pâna la sfârsitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu pâna la 40-50%), ‘Early Booking’ (programul este valabil pâna la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40 % ), oferte ‘First Minute’ etc”, a spus presedinta ALDD.

Reprezentanta ALDD a afirmat ca în sezonul estival 2014 tarifele în statiunile litoralului românesc ramân aceleasi ca cele din ultimii doi ani, nefiind majorate, fiind deja demarate pregatirile pentru primirea turistilor în sezonul de anul viitor.

„Pentru un grad sporit de atractivitate, pe litoralul românesc s-au demarat deja proiecte de reabilitare a plajelor, de cosmetizare a statiunilor si de dezvoltare a întregii infrastructuri turistice, semn ca deja pregatim sezonul estival 2014. De asemenea, ca premiera absoluta pentru turismul românesc, Asociatia Litoral – Delta Dunarii va lansa un videoclip de promovare dedicat statiunii Mamaia. Evenimentul  va avea loc în martie 2014, la editia de primavara a Târgului de Turism al României, în cadrul unui show spectaculos, asemanator cu cel din primavara acestui an”, a afirmat Corina Martin.

Ea a mai precizat, referitor la traficul turistilor pe litoralul românesc, ca patronatele estimeaza o crestere cu 5% în 2014, comparativ cu anul 2013.(AS – autor: Nona Jalba, editor: Marius Fratila), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie