Platforma online cu joburi pentru mame

 

Pornind de la ideea ca mamele nu trebuie sa aleaga intre a fi alaturi de copilul lor in fiecare moment din primii ani de viata si a merge la munca, o romanca s-a decis sa vina in sprijinul femeilor care se afla in aceasta situatie. Astfel, ea a decis sa infiinteze o platforma online care sa contina anunturi pentru joburi part-time sau care pot fi facute de acasa.

munca de acasaElena Gorun a precizat pentru Ziare.com ca a apelat la crowdfunding pentru a demara acest proiect, numit Work At Home Romania, pentru care are nevoie sa stranga 2.800 de euro.

Site-ul va contine nu doar anunturi pentru munca de acasa sau part-time, ci se va incerca crearea cadrului necesar pentru calificare si formare, dar si expunerea produselor proprii in cazul mamelor artizan.

De asemenea, prin intermediul acestei platforme vor beneficia de consiliere juridica mamele antreprenor (producatoare de cosmetice naturale, gemuri, produse de patiserie etc.).

Initiatoarea sustine ca toate anunturile vor fi verificate pentru a fi legitime si ca proiectul a inceput deja sa aiba parte de multi sustinatori.

Ce va contine platforma online WAHM? De cati bani aveti nevoie pentru demararea proiectului si in ce ii veti investi? Cum veti obtine finantarile pe viitor?

Platforma va contine sectiuni dedicate inregistrarii CV-urilor, postarii de anunturi si joburi, forum pentru schimb de experienta, organizarii de evenimente, ateliere, blog si newsletter.

Pe viitor, luam in considerare si adaugarea unui magazin online special pentru mamele artizan.

In urma prospectarii pietei, am ajuns la concluzia ca o suma rezonabila pentru realizarea platformei este 2.800 de euro, bani care se indreapta spre programator, webdesigner si hosting web.

Pe cat posibil, pentru a oferi chiar noi primele locuri de munca pentru mamele din comunitate, dorim sa angajam mame pentru realizarea site-ului.

Ulterior, proiectul se va sustine prin publicitate pe site, conturi premium, organizarea de traininguri, taxa de membru in asociatie, sponsorizari si donatii.

De ce ati apelat la crowdfunding? Ati incercat si alte metode de finantare?

O campanie de crowdfunding ni s-a parut cea mai potrivita metoda pentru ca autofinantarea este primul pas spre a demonstra ca platforma serveste unei nevoi reale. In acest fel putem vedea cate persoane sunt interesate sa isi ia un angajament alaturi de noi in acest proiect.

Desigur ca nu excludem, ba chiar sunt necesare, contributiile venite din partea unor persoane sau entitati care sprijina mamele si recunosc potentialul initiativei.

Citeste mai departe pe ziare.com

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie