Un tanar din judetul Gorj, inchis pentru crima, a fost achitat si declarat nevinovat de instanta suprema

 

Tânarul din Rosia de Amaradia pe care instantele de judecata l-au gasit nevinovat dupa ce a stat 9 luni în spatele gratiilor cere si el acum anchetatorilor sa îl gaseasca pe cel care a comis crima pentru care el a platit deja pe nedrept.

ciocanMihail Constantin Igeanu este astazi departe de tara, în Grecia, unde a plecat sa-si caute de lucru, dar decizia de la Înalta Curte de Casatie l-a bucurat nespus de mult, lucru care nu se poate spune si despre anchetatorii gorjeni, acestia dând-o în bara din nou.

Un tânar din comuna gorjeana Rosia de Amaradia a fost achitat si declarat nevinovat de instanta suprema, dupa ce magistratii de la Târgu Jiu îl condamnasera la 20 de ani de puscarie, pentru crima. Cazul seamana izbitor cu drama unui alt gorjean, Marcel Tundrea, condamnat la 25 de ani de închisoare, pentru o crima al carei autor a fost descoperit dupa aproape 15 ani. Tundrea a stat 12 ani în puscarie, pâna când, pe baza unor teste ADN, a fost declarat nevinovat si achitat.

„Greu de tot a fost”

„Greu de tot a fost. Va dati seama, sa faci puscarie fara sa ai vina, sa suferi pentru altul care înca nu a fost prins, a fost greu. M-a ajutat însa Dumnezeu ca sa iese adevarul si uite ca a iesit chiar înainte de ziua mea, de Sfintii Mihail si Gavril. Nu ma credea nimeni atunci ca nu am vreo vina. Doar familia si avocatul Danau au fost alaturi de mine”, spune tânarul din Rosia de Amaradia, citat de www.pandurul.ro

Citeste mai departe pe evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie