Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism: Romania va avea de anul viitor un site de promovare a turismului

 

România va avea de la jumatatea anului viitor un site de promovare externa si interna a turismului, realizat în urma unei licitatii internationale, a declarat agentiei MEDIAFAX Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

romania-turism„Vom veni cu o campanie de PR pe pietele externe, cu dezvoltarea unei platforme online de promovare a României, care vizeaza tot campania de promovare 2014-2015 si suplimentar vom continua sa realizam cât mai multe coproductii cu televiziuni internationale”, a spus Filipescu, prezent la târgul de turism World Travel Market, care se desfasoara între 4 si 7 noiembrie la Londra.

Site-ul României va fi disponibil în sase limbi si va include printre altele un proiect de promovare online si un ghid turistic cu aplicatii. Pe site vor fi regasite toate atractiile si obiectivele turistice nationale, sarbatori si tot ce va tine de promovarea României, spune presedintele ANT.

„Site-ul va fi acompaniat de tot ce înseamna aplicatii pentru telefonie. Nu stim cât va costa, va face obiectul unei licitatii. S-a început sa se lucreze, prima etapa va fi contractarea unei firme care sa faca o analiza privind oportunitatea acestei platforme, va fi un studiu de impact prin care vom constata ce are nevoie România, dupa care va fi o licitatie internationala”, a adaugat Filipescu.

El a mai spus ca spera ca la jumatatea anului viitor site-ul sa fie functional. Liviu Iancu, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie