Libra Mobile Banking – Aplicatia care-ti permite sa faci transferuri bancare de pe smartphone

 

Libra Internet Bank a lansat aplicatia sa pentru smartphone, Libra Mobile Banking, care permite clientilor bancii sa îsi acceseze conturile bancare prin logare de pe telefonul mobil si sa efectueze transferuri între conturi proprii, plati în lei si valuta, depozite, schimburi valutare si generare de extrase de cont, majoritatea operatiunilor fiind procesate imediat de banca la orice ora, inclusiv seara si în weekend.

Libra Internet BankAlte functionalitati ale aplicatiei Libra Mobile Banking includ localizarea prin GPS a sucursalelor bancii si a celor mai apropiate ATM-uri Libra Internet Bank si Euronet.

Operatiunile prin Internet & Mobile Banking pe care Libra Internet Bank le proceseaza sunt: transferurile între conturi proprii în lei si valuta, platile în lei între clientii bancii, constituirea de depozite, schimburile valutare la curs standard (schimburi pâna la 5000 EUR/client în intervalul 18:00-08:00 si în weekend). Pentru lichidarea de depozite efectuata în zile lucratoare între 08:00-24:00, fondurile devin disponibile imediat pe contul curent al clientului. Pentru utilizarea serviciilor Libra Mobile Banking si Libra Internet Banking nu se percepe abonament lunar sau taxa de activare, iar comisioanele la operatiunile online si de pe mobil sunt reduse cu circa o treime fata de cele aplicate în sucursalele bancii. legalmagazin.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie