Nou termen in cazul rejudecarii apelului din dosarul „Transferurilor”

 

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti iau în discutie luni un nou termen în cazul rejudecarii apelului din dosarul „Transferurilor” în care opt „grei” din fotbalul românesc sunt acuzati de fapte de coruptie.

dosarul transferurilorMagistratii umeaza sa-i audieze astazi pe Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Sica Puscoci (fost impresar), Nicoale Badea, Ion Ionica, Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri în Consiliul Director al FC Dinamo în 2003, când a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.

La termenul trecut, fostul international Gheorghe Popescu a fost singurul inculpat din dosarul transferurilor care a fost audiat, acesta precizând ca îsi mentine declaratiile facute pe parcursul urmarii penale si în timpul procesului initial care a avut loc la Înalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

La rândul lui, fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a facut o cerere de expertiza medicala pentru ca este în imposibilitatea de a da declaratii în sala din cauza glicemiei crescute si a pierderii de memorie.

Avocatul sau a cerut ca analizele sa fie efectuate la Instititul de Medicina Legala (IML) si a depus un dosar medical de 100 de file, însa judecatoarea a respins cererea de efectuare a expertizei.

Avocatul fostului actionar majoritar al FC Rapid, Gheorghe Copos, a depus o expertiza financiar-contabila în cazul transferurilor jucatorilor Cristian Dulca la Pohang Steelers si Daniel Pancu la Galatasaray Istanbul. Mihai Stoica, adevarul.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie