Campania promotionala Creditul cu Economii, prelungita de Volksbank, pana la sfarsitul anului

 

Managementul Volksbank a decis sa prelungeasca, pâna la sfârsitul anului, o oferta promotionala la creditele de consum, în contextul reducerii dobânzilor interbancare la lei si în urma înregistrarii unor rezultate foarte bune din punct de vedere al vânzarilor, arata un comunicat al bancii.

volksbankVolksbank a înregistrat un numar de cereri de credite de consum de cinci ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la începerea promotiei pe 1 septembrie 2013, valoarea medie a unui împrumut fiind putin peste 28.000 de lei, comparativ cu 17.700 lei, în 2012, precizeaza reprezentantii bancii.

Ponderea refinantarilor în total credite acordate pe perioada campaniei reprezinta peste 60 la suta.

Promotia initiala la produsul Creditul cu Economii a fost valabila pâna pe 31 octombrie.

Creditul cu Economii are o dobânda de 9,75% pe an, fixa pe toata durata contractului, iar banca plateste un bonus de 5 la suta din dobânzile platite la credit, într-un Cont de Economii, clientilor care ramburseaza ratele fara întârzieri.

‘Am luat decizia de a prelungi promotia datorita rezultatelor foarte bune din punct de vedere al vânzarilor, dar si în contextul reducerii dobânzilor interbancare la lei, ceea ce ne permite sa practicam în continuare costuri mici la creditele noi’, arata Marius Istrati, seful departamentului management produse din Volksbank, într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, Volksbank practica cea mai mica dobânda la creditele de consum în oferta standard, fara a conditiona clientii sa-si încaseze salariul la banca.

În cazul Creditului cu Economii, banca nu percepe comision de analiza sau acordare si nici comision de administrare a creditului, singurul comision perceput fiind cel lunar pentru administrarea contului curent.

De exemplu, în cazul unui Credit cu Economii de 30.000 de lei, contractat pe cinci ani, rata lunara se ridica la 636,73 lei, iar dobânda anuala efectiva (DAE) este de 10,42 la suta.

Volksbank administreaza active de 4,2 miliarde euro si are peste 150.000 de clienti.(AS-editor: George Andrei), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

1 comentariu

  1. Madalina spune:

    In ultima vreme, Volksbank a lansat multe oferte foarte avantajoase, uneori imposibil de refuzat…probabil acel bonus a fost elementul forte care a atras atat de multi clienti.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie