Modificarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere – Hotararea nr. 4346/2013

 

Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 657 din 25 octombrie 2013

monitorul oficial al romanieiCONSILIUL DE MEDIERE

In temeiul art. 17 alin. (2) si al art. 71 alin. (1) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare,
Consiliul de mediere adopta prezenta hotarare.

Art. 1
Regulamentul de organizare si fucntionare a Consiliului de mediere, aprobat prin Hotararea Consilului de mediere nr. 5/2007, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 505 din 27 iulie 2007, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

1. La articolul 5, alineatul (5) va avea urmatorul cuprins:
„(5) Mandatul membrilor Consiliului este de 4 ani si incepe la data preluarii acestuia in conditiile alin. (4). Preluarea mandatului se finalizeaza prin semnarea documentelor de catre fiecare membru al Consiliului, prin care acestia fac dovada ca au luat la cunostinta de si se angajeaza sa respecte Codul de etica al membrilor Consiliului de mediere si Regulamentul privind Normele de organizare a Consiliului de mediere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare si reglementarile in domeniul medierii, prevazute in anexele nr. 9 si 10.”

2. La articolul 7, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins:
„(1) Lucrarile Consiliului sunt pregatite de o comisie cu activitate permanenta, denumita in continuare Comisia permanenta, formata din 5 membri desemnati de Consiliu dintre membrii sai, pentru o perioada de 2 ani. Presedintele si vicepresedintele sunt membri de drept ai Comisiei permanente.”

Art. 2
Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

dreptonline.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie