Marian Vanghelie, audiat la DNA

 

Primarul Sectorului 5, Marian Vangelie, s-a prezentat vineri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), el declarând ca a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media.

vanghelieVicepresedintele PSD Marian Vanghelie a spus, la intrarea în sediul DNA, ca a fost chemat sa dea declaratii în calitate de martor. El a precizat ca va afla mai multe informatii despre citarea sa la DNA dupa ce va discuta cu procurorii.

Si Adriean Videanu a fost audiat vineri la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind vânzarea de actiuni ale societatii Realitatea Media.

Întrebat ce le-a spus anchetatorilor, Videanu a aratat ca nu poate sa spuna ce a discutat cu anchetatorii, dar a precizat ca a participat „la niste emisiuni la Realitatea, în direct”. „Au fost multe emisiuni si a fost singura mea relatie cu Realitatea”, a adaugat Videanu.

El a precizat ca singurul mod în care ar colabora pe linie de afaceri cu Realitatea Media ar fi doar daca societatea s-ar arata interesata de achizitia de marmura.

Întrebat în ce relatie este cu fratii Schwartzenberg si cu Maricel Pacuraru, Videanu a spus ca pe Maricel Pacuraru si Fabian Schwartzenberg nu îi cunoaste. Videanu a adaugat ca îl cunoaste pe Elan Schwartzenberg si este „într-o relatie normala, obisnuita” cu acesta.

Întrebat daca a finantat Realitatea Media, Videanu a exclamat: „Niciodata, niciodata nu am finantat niciun trust de media din România!”. Acesta a precizat ca pe vremea când era primar al Capitalei „a taiat toate publicitatile”. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie