Compania aeriana Tarom recruteaza patru manageri

 

Compania aeriana Tarom a lansat un anunt prin care vrea sa recruteze patru manageri, pentru pozitiile de director general (CEO), financiar (CFO), de operatiuni (COO) si comercial (CCO), termenul limita pentru depunerea candidaturilor fiind 30 noiembrie.

airbus a318 taromCandidaturile trebuie sa includa o scrisoare de intentie însotita de un CV detaliat.

„Candidatura dvs. va fi tratata cu maxima confidentialitate. Vor fi contactati numai candidatii care corespund cerintelor postului”, se spune în anunt.

Persoane interesate pentru postul de CEO trebuie sa aiba, printre altele, experienta într-o pozitie de top-management la o companie de transport aerian de minim 10 ani si cunostiinte aprofundate despre industria aviatiei comerciale, riscuri asociate si modalitati de minimizare a acestora.

Remuneratia va fi în concordanta cu prevederile OUG 51/2003, prin care Guvernul a limitat salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentând de sase ori salariul mediu brut în ramura respectiva.

Mandatul de CEO al belgianului Christian Edouard Heinzmann va expira în luna noiembrie a acestui an, dupa ce a fost scurtat de la patru ani la un an pe fondul unor conflicte între acesta si administratori.

Citeste mai departe pe economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie