Adriean Videanu, audiat la DNA

 

Adriean Videanu s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media, el spunând ca singura legatura cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni si ca singura afacere pe care ar fi putut sa o aiba cu societatea ar fi fost furnizarea de marmura.

Adriean VideanuÎntrebat ce legaturi a avut cu aceasta societate Videanu a spus ca singura lui legatura cu Realitatea a fost aceea ca a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat ca nu a fost interesat niciodata de achizitionarea de actiuni la SC Realitatea Media si, mai mult, nu a fost interesat de afaceri în segmentul media.

Adriean Videanu a mai spus ca singura afacere pe care ar fi putut sa o deruleze cu Realitatea Media ar fi doar daca societatea era intereseata de achizitia de marmura.

Videanu a venit la sediul DNA neînsotit de avocat si a precizat ca va face mai multe declaratii dupa audiere.
În 25 octombrie, DNA a anuntat ca deputatul PSD Marius Manolache, cumnata lui Elan Schwartzenberg, Oana Mihaela, omul de afaceri Liviu Luca si administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, alaturi de alte societati comerciale, au fost pusi sub învinuire în dosarul preluarii actiunilor televiziunii.

Citeste mai departe pe realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie