Omul de afaceri Ioan Niculae, audiat in dosarul Realitatea TV

 

Ioan Niculae a fost audiat în calitate de martor în dosarul Realitatea TV. Potrivit unor surse judiciare, el s-ar fi aratat interesat la un moment dat sa cumpere postul de stiri. În alt caz, Niculae asteapta decizia judecatoriei în dosarul sponsorizarii PSD cu 1 milion de euro în campania lui Mircea Geoana.

Ioan Niculae

Ioan Niculae

În acest caz, a mai fost pus sub acuzare deputatul PSD, Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta. El este acuzat de fals în acte. Oana Mihaela Schwartzenberg (Moldovan) este cumnata lui Elan Schwartzenberg si este acuzata de anchetatorii DNA de complicitate la bancruta frauduloasa si tentativa la înselaciune, deoarece exista indicii ca, în calitate de avocat, a contribuit la vânzarea marcilor SC Realitatea Media SA în frauda creditorilor.

În alta cauza, Ioan Niculae asteapta peste o saptamâna decizia unui judecator în dosarul finantarii ilegale a PSD. El asteapa peste o saptamâna decizia Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti care a ramas în pronuntare în dosarul în care Niculae este acuzat ca a sponsorizat ilegal campania electorala a lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale din 2009. Banii au fost dati la cererea lui Gheorghe Bunea Stancu, presedinte al PSD Braila, în baza unui contract fictiv încheiat între INSOMAR reprezentat de Gheorghe Teodorescu si compania lui Ioan Niculae, reprezentata de directorul Viorel Barac. La schimb, magnatul dorea sa fie numite persoane agreate de el în Ministerul Economiei, dar si la Romgaz si Transgaz. Procurorii DNA au cerut instantei de judecata sa aplice pedepse de închisoare cu executare pentru toti cei patru inculpati: Niculae, Bunea Stancu, Barac si Teodorescu. capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie