Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din Romania, si-a schimbat componenta

 

Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si-a schimbat componenta, in cadrul unei sedinte care a avut loc saptamana trecuta. O revocare si doua numiri au intrat deja in vigoare, dupa ce trei hotarari ale acestui consiliu au fost publicat recent in Monitorul Oficial.

camera auditorilor financiari din romaniaIn sedinta din 24 octombrie 2013, Consiliul CAFR a luat trei hotarari in urma carora se modifica componenta acestuia si functiile unora dintre membri.

Conform Hotararii CAFR nr. 44/2013, Carmen Mataragiu a fost revocata din functia de prim-vicepresedinte al Consiliului CAFR.

In aceeasi sedinta, in aceasta functie a fost numita Ana Dinca, potrivit Hotararii CAFR nr. 45/2013 privind alegerea prim-vicepresedintelui Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania. Anterior, ea a ocupat una dintre cele trei functii de vicepresedinte al Consiliului CAFR.

Astfel, in urma acestor modificari a ramas libera o functie de vicepresedinte, in care a fost numit Pavel Nastase prin Hotararea CAFR nr. 46/2013 privind alegerea unui vicepresedinte al Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania. Inainte de a fi numit in aceasta functie, el a fost unul dintre cei sase membri din Consiliul CAFR.

Cele trei hotarari ale CAFR au fost publicate in Monitoril Oficial, Partea I, nr. 666 din data de 30 octombrie 2013, intrand in vigoare la aceasta data.

Consiliul CAFR este format din 11 membri ai CAFR, dintre care un presedinte, un prim-vicepresedinte, 3 vicepresedinti si 6 membri. Acestia sunt alesi de Conferinta ordinara pe o perioada de trei ani, putand indeplini cel mult doua mandate. avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie