Motiunea simpla pe tema privatizarii CFR Marfa, a fost respinsa de Camera Deputatilor

 

Camera Deputatilor a respins, marti, cu 50 voturi „pentru”, 224 „împotriva” si 19 abtineri, motiunea simpla initiata de 72 de deputati PDL si PPDD intitulata „CFR Marfa – Cronica altei privatizari esuate”.

camera deputatilorMotiunea a fost dezbatuta în plenul Camerei în sedinta de luni.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, la dezbateri, ca motiunea opozitiei pe tema CFR Marfa are „un stil literar-politicianist”, în timp ce reprezentantii PDL au criticat esuarea privatizarii.

Conducerea PDL a decis în sedinta de la începutul saptamânii trecute depunerea la Camera Deputatilor a unei motiuni simple pe tema privatizarii CFR Marfa.

Purtatorul de cuvânt al PDL, Adriana Saftoiu, a precizat, dupa sedinta de saptamâna trecuta a BPN, ca PDL asteapta prin aceasta motiune raspuns la trei întrebari – ce se va întâmpla cu cei 11.000 de angajati ai CFR Marfa, cine îsi asuma raspunderea pentru hotarârea de Guvern care a dus la esuarea privatizarii si când va fi reluat procesul de privatizare. Ea a adaugat ca se impune si demisia, cel putin de onoare, a ministrului Transporturilor, Ramona Manescu. Emma Toader, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie