Principalii operatori de telefonie mobila din Romania lanseaza iPhone 5S si 5C

 

Principalii operatori de telefonie mobila din tara noastra au introdus, astazi, în oferta noua generatie de iPhone, prezentata de Apple pe 10 septembrie.

iPhone5S si iPhone5CiPhone 5S si iPhone 5C au ajuns, astazi, oficial în România si sunt comercializate de principalii operatori de telefonie mobila de la noi.  Orange, Vodafone si Cosmote au anuntat pe 10 octombrie disponibilitatea celor doua smartphone-uri Apple pe 25 octombrie, dar spre deosebire de anii trecuti niciunul nu a anuntat organizarea unui eveniment de lansare.

?arile în care se lanseaza iPhone 5S si 5C, astazi, sunt:  Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malta, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Reunion, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Sedia, Elvetia, Taiwan si Thailanda.

iPhone 5S are un design similar cu vechea generatie. Noutatile sunt cititorul de amprente integrat în butonul „Home”, care înlocuieste traditionalul cod de securitate si permite achizitii din iTunes Store sau AppStore, procesorul A7, primul pe arhitectura de 64 de biti si camera foto care are un senzor optic cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5.

iPhone 5C are o carcasa din policarbonat si este disponibil în culorile: verde, albastru, galben, rosu si alb. iPhone 5C are un procesor A6, camera de 8 MP, sistem de operare iOS7 si integreaza pâna la 13 benzi LTE. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie