Un operator de transport public din Romania a castigat premiul pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa

 

Un operator privat de transport din România, cu o flota de 90 de autobuze, a câstigat premiul (n.r. – IRU Bus Excellence Award 2013) pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa.

autobuz stp alba iuliaPremiul acordat Societatii de Transport Public Alba Iulia (n.r. – compania este 100% privata, însa functioneaza ca un operator public pentru oras), oferit de IRU (Uniunea Internationala a Transportului Rutier), reflecta, printre altele, investitiile semnificative într-o flota de vehicule ecologice, inclusiv pentru persoanele cu dizabilitati, sistemul integrat de ticketing, dar si politica de informare a calatorilor.

STP Alba Iulia detine 90 de autobuze având o vârsta maxima de 6 ani, cu un impact redus asupra mediului datorita utilizarii de combustibili bio.

Potrivit datelor Club Feroviar, compania si-a construit propria statie de combustibil. În plus, STP SA Alba Iulia a introdus pentru prima oara în România o schema de tarifare de o ora pentru Alba si Turda, valabila în orice mijloc de transport, inclusiv în suburbii, care se bazeaza pe un sistem de validare folosind localizarea prin GPS a clientilor. Ilinca Pop, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie