Brigitte Bardot acuza administratia de la Bucuresti de gestionare proasta a fondurilor destinate maidanezilor

 

Brigitte Bardot a publicat pe site-ul fundatiei sale o scrisoare deschisa catre presedintele României în care critica, din nou, eutanasierea câinilor fara stapân.

caini vagabonzi, maidaneziBrigitte Bardot a lasat la o parte politetea si acuza administratia de la Bucuresti de gestionare proasta a fondurilor destinate maidanezilor.

,,Ce-ati facut cu banii primiti de la Comisia Europeana destinati vaccinarii câinilor? Problema putea fi rezolvata cu mult timp în urma, o stiti si dumneavoastra. Dar câinii platesc azi cu viata o gestionare corupta. Are oare constiinta acest succesor pe masura a lui Ceausescu?”, i-a scris scandalizata fosta mare actrita a Frantei lui Traian Basescu.

Ea si-a varsat furia dupa ce televiziunea France 2 a difuzat un reportaj despre maidanezii din Bucuresti si modul în care sunt capturati de hingheri.

Recent, presedintele Basescu a jignit-o pe Bardot, spunând despre aceasta ca „era frumoasa pe vremea regilor Frantei”.

Basescu a fost rugat sa comenteze la o emisiune TV atacurile actritei Brigitte Bardot la adresa sa, pe problema eutanasierii câinilor maidanezi. „Cred ca e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasa în timpul regilor Frantei”, a raspuns Traian Basescu.

Presedintele a adaugat ca vazut-o pe Bardot o singura data, pe când el era primar al Capitalei, si ca i-a lasat o impresie buna. Basescu a mentionat ca i-a reprosat fostei actrite, în întâlnire, ca a venit mult prea târziu. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie