Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town. Vezi cine il inlocuieste

 

Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtator de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale. Premierul Victor Ponta a confirmat agentiei MEDIAFAX ca Andrei Zaharescu a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) si ca activitatea de comunicare va fi coordonata în perioada urmatoare de catre consilierul sau Mirel Palada.

guvernul romanieiNumirea în functie a fost aprobata prin hotarâre de guvern în sedinta de vineri.

Contactat de MEDIAFAX, Andrei Zaharescu nu a raspuns pâna în prezent întrebarilor legata de aceasta informatie.

Ponta confirma ca Zaharescu pleaca la Cape Town, atributiile de comunicare-preluate de Mirel Palada

Premierul Victor Ponta a confirmat agentiei MEDIAFAX ca purtatorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) si ca activitatea de comunicare va fi coordonata în perioada urmatoare de catre consilierul sau Mirel Palada.

Mirel Palada, sociolog, este consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale.

Andrei Zaharescu a fost numit purtator de cuvânt al Guvernului în luna mai a anului trecut, imediat dupa instalarea Guvernului USL.

Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al stirilor din emisiunea „Observator” de la Antena 1, dupa ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.

În luna iunie, Andrei Zaharescu a fost numit membru în Consiliul de Administratie al E.On Gaz Distributie, companie la care statul detine un pachet minoritar de actiuni, cu un mandat de patru ani, pâna în 2017. Thomas Dinca, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie