Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 vor deschide un dosar penal, in legatura cu incidentul in care a fost implicat ministrul Culturii

 

Procurorii Parchetului de pe lânga Judecatoria Sectorului 3 vor deschide un dosar penal în care vor fi efectuate cercetari în legatura incidentul de joi seara din Centrul Vechi al Capitalei, soldat cu vandalizarea masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu.

daniel barbuPurtatorul de cuvânt al Parchetului Judecatoriei Sectorului 3, Anca Toader, a declarat pentru AGERPRES ca procurorii s-au sesizat în legatura cu acest incident si vor deschide un dosar penal, pentru savârsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice.
Deocamdata, audierea persoanelor implicate în acel eveniment este facuta de politistii de la Sectia 10.
Pâna în prezent, 40 de persoane care au fost de fata atunci când s-a petrecut incidentul au fost identificate de oamenii legii si vor fi audiate în calitate de martori.
Ministrul Culturii nu a depus nicio plângere la Politie, motiv pentru care participantii la eveniment nu pot fi cercetati pentru distrugere.
Masina ministrului Daniel Barbu a fost vandalizata, joi seara, de mai multe persoane care se aflau în fata Clubului A din Capitala, doi barbati fiind dusi la politie pentru a se lua masurile legale în acest caz.
Politistii au solicitat interventia jandarmilor în momentul în care mai multi indivizi au atacat cu pietre masina ministrului, spargându-i luneta.
Dupa producerea evenimentului, în jurul orei 21,00, Daniel Barbu a plecat de la fata locului cu autoturismul respectiv, care se pare ca este masina sa de serviciu.(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie