Central European Media Enterprises Ltd, compania care detine Pro TV, ramane fara inca doi sefi

 

Cutremur în compania care detine PRO TV. Dupa demisia din august a lui Adrian Sârbu, Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anuntat ca directorul financiar si Vice-Presedintele au decis sa plece si ei din companie.

protvAstfel, David Sach, Chief Financial Officer, va parasi compania pe data de 29 octombrie a acestui an, iar în locul lui va prelua functia de Director Financiar interimar cel care i-a fost adjunct.

Anthony Chhoy, Vice-Presedintele CME, cel care se ocupa de Strategie si Operatiuni, si-a dat de asemenea demisia si va pleca din companie pe data de 15 noiembrie.

Cele doua demisii, atât a Directorului Financiar cât si cea a Vice-Presedintelui, vin la doar doua luni dupa demisia lui Adrian Sârbu, care detinea în CME atât functia de Director cât si pe cea de Presedinte.

Adrian Sârbu a demisionat de la sefia CME

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anuntat în luna august ca Adrian Sârbu a demisionat din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer (CEO) ale companiei. CME este proprietarul PRO TV.

Mandatul lui Sârbu la cârma CME tocmai fusese prelungit pâna în 2016 în primavara acestui an. Sârbu ar fi urmat sa primeasca acelasi salariu, de 1,8 milioane de dolari pe an. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie