Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a primit distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare

 

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sanatatii, a primit distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, în cadrul unei ceremonii organizate, joi, la Resedinta Frantei din Bucuresti. Arafat a declarat în cadrul ceremoniei ca este onorat.

Raed Arafat4Distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare i-a fost conferita lui Raed Arafat de catre Philippe Gustin, ambasadorul Frantei în România.

În comunicatul remis de Ambasada Frantei la Bucuresti se aminteste ca Raed Arafat (nascut pe 24 mai 1964 la Nablus) este un medic specialist de medicina de urgenta, român de origine palestiniana, care a înfiintat si coordonat SMURD în România.

În anul 2003, Raed Arafat a primit Ordinul National «Pentru Merit» în gradul de Cavaler acordat de presedintele României în exercitiu din acea perioada, Ion Iliescu, pentru întreaga activitate stiintifica si de cercetare, pentru contributia deosebita la dezvoltarea si promovarea tehnologiei informatiei si comunicatiilor în România. A primit în 2005 de la Traian Basescu, presedintele României, aceeasi distinctie în grad de Ofiter, pentru eforturile depuse în salvarea oamenilor la inundatii si pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vietilor a numerosi români. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie