Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil pe deputatul Remus Cernea

 

Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca Remus Cernea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012- 20 septembrie 2013, întrucât a detinut simultan calitatea de deputat si functia de administrator al SC Sed Nove SRL.

remus cerneaPotrivit unui comunicat al ANI remis joi AGERPRES, Remus Cernea a încalcat dispozitiile art. 82, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora „Calitatea de deputat este incompatibila cu functia de administrator la societatile comerciale”.

ANI sustine ca Remus Cernea a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la aparare.

Remus Cernea a fost ales deputat pe listele USL, el reprezentând formatiunea Verzii – Partidul Verde.

Pâna în mai 2013, el a facut parte din Grupul parlamentar al PSD, iar dupa aceasta data este deputat neafiliat.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, SC Sed Nove SRL are sediul pe str. Radovanu, nr. 12, din sectorul 2 al Capitalei, având ca obiect de activitate „reproducerea înregistrarilor video” si are ca asociati pe Angelo Adrian Miu si Remus Cernea, fiecare cu 50% din actiuni.(AS-autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie