Baroul Bucuresti a amanat luarea unei decizii privind excluderea din avocatura a lui Adrian Nastase, Florin Costiniu si Catalin Voicu

 

Consiliul Baroului Bucuresti (BB) a amânat luni luarea unei decizii privind o eventuala excludere din avocatura a fostului premier Adrian Nastase, ca urmare a faptului ca acesta a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate în dosarul „Trofeul calitatii”.

baroul bucuresti„S-a amânat în privinta lui Adrian Nastase luarea unei decizii în conditiile în care comisia instituita în acest sens a solicitat consilierilor sa ia la cunostinta de propunerea motivata formulata de aceasta comisie. Propunerea a fost în sensul de mentinere pe tabloul avocatilor”, a declarat decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie-Iordachescu, luni, dupa sedinta Consiliului BB.

El a precizat ca acest caz va fi rediscutat lunea viitoare de Consiliul BB care se va întruni în sedinta ordinara de la ora 14,00.

În alta ordine de idei, Ion Ilie-Iordachescu a precizat ca a fost amânata si luarea unei decizii privind o eventuala excludere din avocatura a lui Florin Costiniu si Catalin Voicu, condamnati în diferite dosare, întrucât nu a sosit hotarârea redactata de la Înalta Curte de Casatie si Justitie.(AS – autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie