Revista Pro TV Magazin se inchide

 

Numarul de mâine, 7 octombrie, va aparea pe piata. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, ultimul numar tiparit va fi cel 14 octombrie.

pro tv magazinÎnchiderea ghidului Pro TV Magazin vine la putin timp dupa ce Adrian Sârbu (proprietarul Mediafax Group) a demisionat de la conducerea CME, compania mama a posturilor Pro TV. De altfel, potrivit informatiilor Paginademedia.ro, exista o legatura între cele doua evenimente.

Conform ultimelor date ale Biroului Român de Audit al Tirajelor, Pro TV Magazin se vindea, la fiecare numar, în 12.000 de exemplare. Saptamânalul avea 454.000 de cititori pe editie, potrivit Studiului National de Audienta.

Anul trecut, pe 8 octombrie, Pro TV Magazin a trecut printr-o schimbare. Titlul, care anul acesta ar fi împlinit 17 ani în decembrie, a trecut la un format mai mare.

În momentul de fata, pe piata mai exista un singur ghid TV saptamânal de sine statator (pe lânga suplimentele ziarelor), TVmania (ghid detinut de Bauer Publishing si editat de Ringier România).

Informatia privind închiderea ghidului TV a fost oferita de catre un cititor Paginademedia.ro.

Un nou proiect media

Din 15 octombrie, Mediafax Group renunta la editia tiparita a PRO TV Magazin urmând a se concentra pe lansarea, în online, a unui nou proiect media, se arata în comunicatul trimis paginademedia.ro.

Editia de saptamâna viitoare a celui mai citit ghid TV din ultimii 16 ani va fi una de colectie.

“Echipa PRO TV Magazin merge mai departe cu un proiect fresh menit sa raspunda cerintelor publicului nostru de a fi mereu conectat la tot ce e nou. Editia din 14 octombrie este una speciala, în care am pus mult suflet si daruire. Dorim ca prin aceasta sa multumim publicului care de 16 ani ne-a urmarit saptamâna de saptamâna si pe care ni-l dorim aproape în noua provocare.”, declara Nicoleta Nicolae, redactor-sef PRO TV Magazin. paginademedia.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie