Privatizarea Romtelecom. Termenul limita de depunere a ofertelor: 7 noiembrie

 

Ministerul pentru Societatea Informationala a publicat recent anuntul de cerere de oferta pentru servicii de consultanta in vederea vanzarii pachetului minoritar de actiuni detinut de MSI la Societatea Comerciala “Romtelecom”- S.A”. Termenul limita de depunere a ofertelor este data de 7 noiembrie.

romtelecomOferta are ca obiect contractarea de “servicii de consultanta prestate de un consultant specializat, banca de investitii sau consortiu format dintr-o banca de investitii si consultant juridic, care sa aiba capacitatea de a presta si servicii de investitii financiare pe piata de capital, in vederea vanzarii pachetului minoritar de actiuni detinut de MSI la Societatea Comerciala “Romtelecom”- S.A””.

Potrivit anuntului detaliat, oferta va cuprinde inclusiv informatii privind indeplinirea in principal a urmatoarelor criterii speciale de participare, cuprinse in Cererea de Oferta, respectiv:

1. Au participat in ultimii 10 ani, in calitate de consultant al guvernelor/ ministerelor/ altor autoritati publice din Romania sau la nivel international, in cadrul unor proiecte de privatizare la companii de stat cu o cifra de afaceri de cel putin 2,5 miliarde lei la momentul demararii procesului de privatizare

sau

Au finalizat in ultimii 10 ani (pana la termenul limita de depunere a ofertelor a fost obtinuta acceptanta operationala pentru proiect) cel putin un contract de consultanta a guvernelor/ ministe- relor/ altor autoritati publice din Romania sau la nivel international, in cadrul unor proiecte de privatizare cu o valoare de cel putin 1,3 miliarde lei la companii de stat

sau

Au participat in ultimii 5 ani in calitate de consultant in investitii financiare pe piata de capital sau vanzari de pachete de actiuni, cumulate in mediul privat, in valoare de cel putin 500 milioane lei.

Criteriile de selectare prevazute la pct.1, 2, 3 sunt alternative.

In cazul unui consortiu/asociere, se solicita indeplinirea oricaruia din aceste criterii de catre cel putin un membru al asocierii/consortiului.

2. In ultimii trei ani au realizat o cifra medie de afaceri de minim 1 miliard lei. In cazul unui consortiu/asociere, se solicita indeplinirea acestui criteriu de catre cel putin un membru al asocierii/consortiului.

3. Nu au avut in ultimii 3 ani contracte de consultanta incheiate cu S.C. Romtelecom S.A., S.C. Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A., Hellenic Telecommunications Organization SA (OTE).

4. Au o vechime in activitate de minimum 5 ani, pentru ofertanti si pentru fiecare dintre membrii asocierii/consortiului, in caz de asociere/consortiu.

Cererea de Oferta poate fi achizitionata in schimbul sumei de 10.000 EURO (sau echivalentul in lei, calculat la cursul de schimb B.N.R. din ziua platii, pentru persoane juridice romane). In cazul unui Consortiu/Asociere este suficienta probarea achizitionarii de catre cel putin un membru. Pretul Cererii de oferta va fi achitat in urmatoarele conturi MSI. (CIF 4220947):
–     pentru plati in lei, in contul IBAN RO87TREZ7005005XXX000150 deschis de M.S.I. la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti;
–     pentru plati in euro, in contul RO15 RNCB 0082 0441 7534 0008 deschis de M.S.I. la BANCA COMERCIAL? ROMÂN?, SUCURSALA UNIREA.

Cererea de Oferta poate fi ridicata, incepand cu data de 07.10.2013, de la sediul M.S.I., Directia generala economica, achizitii publice, juridica si resurse umane, din Bd. Libertatii nr. 14, sector 5, Bucuresti, Romania, de luni pana vineri intre orele 09:30 – 17:00.

La ridicarea Cererii de oferta, reprezentantul Ofertantului va prezenta:
•     dovada achitarii pretului Cererii de oferta;
•     actul de identitate al persoanei imputernicite;
•     imputernicire in original din partea Ofertantului. Imputernicirea va contine mentiunea ca persoana imputernicita este indreptatita sa ridice Cererea de Oferta in numele Ofertantului si sa semneze in numele acestuia Angajamentul de confidentialitate. Pentru persoanele straine, imputernicirea va fi insotita de traducerea legalizata in limba romana.

La ridicarea Cererii de oferta, reprezentantul imputernicit al Ofertantului va depune, in mod obligatoriu, datele de contact ale Ofertantului (persoana de contact, telefon, fax, e-mail).

Pentru participarea la prezenta procedura este obligatorie achizitionarea documentatiei “Cerere de oferta”.

Clarificarile cu privire la Cererea de Oferta pot fi solicitate in limba romana pana cel tarziu cu 7 zile anterioar datei limita de depunere a ofertelor. Raspunsurile formulate in limba romana, la even- tualele solicitari de clarificari, vor fi transmise in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 4 zile anterior datei limita de depunere a ofertelor, prin e-mail/fax tuturor celor care au achizitionat Cererea de Oferta, pastrandu-se anonimatul, la adresele de e-mail/fax indicate de catre acestia la achizitionarea Cererii de oferta.

Participantii la procedura de selectie sunt obligati sa depuna o garantie de participare in valoare de 2.300.000 lei sau echivalentul acestei sume, calculat la cursul de schimb B.N.R. din ziua emiterii scrisorii de garantie bancara, conform precizarilor din Cererea de Oferta. Forma scrisorii de garantie bancara pentru participarea la procedura de selectie este prevazuta in Cererea de Oferta. Ofertele vor putea fi depuse pana la data limita de 07.11.2013, ora 12:00 (ora Romaniei), data care constituie termen de decadere, la sediul M.S.I, Registratura Generala (parter) din Bd. Libertatii nr. 14, sector 5, Bucuresti, Romania. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie