Mark Gray: Situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata in raportul MCV

 

Situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata în raportul MCV care urmeaza sa fie publicat în luna decembrie, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Mark Gray, purtatorul de cuvânt al Comisiei Europene.

Mark Grey„Situatia DNA va fi reflectata, ca de obicei, în urmatorul raport MCV, dar nu comentam numirile individuale”, a precizat Gray, referindu-se la procesul de numire a înlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru.

Citeste si Reactia SUA la scandalul din justitie: Este esential ca numirile la DNA sa fie corecte. Admiram activitatea excelenta a procurorilor Papici si Alexandru

Procurorul general al României, Tiberiu Nitu, a decis, miercuri, încetarea delegarii procurorului Lucian Papici, sef al Sectiei I din DNA, si a adjunctului acestuia, Mariana Alexandru, în locul lor fiind delegati procurorii Iuliana Bendeac, ca sef de sectie, si Viorel Cerbu, ca adjunct, au declarat oficiali ai Parchetului instantei supreme.

Decizia a provocat un schimb de replici, la distanta, între premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu. romanialibera.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie